Sunday, December 13, 2009

Phone Box behind the Bartholomew Rooms.


The telephone like the postbox acts as counterpoint to the doors when viewed en mass. Painted over a green canvas as an experiment with complementary colours. Not reached any conclusions yet about it.

Labels: , , ,

3 Comments:

Blogger Graham said...

I like the sense of movement you’ve got in this Lorna, the bricks and cobbles taking us horizontally and the phonebox vertically and in…very successful :)

11:23 pm  
Blogger PG said...

Lorna, thank you very much for the lovely card - I haven't done one myself this year, with being ill and getting work done, but I am doing a New Year one, so expect something in January. Have a good Christmas.

6:40 pm  
Blogger Lorna said...

PG

A prosperous new year to you and Andy.

8:42 pm  

Post a Comment

<< Home